Dalaman Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://dalamanmesem.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mah. Gazi Bulvarı Bayram Diker Caddesi No 1 Dalaman/MUĞLA
VİZYON : Geleceğin Türkiye´ sinde; yaparak, yaşayarak değişimi özümseyen, teknolojiye katkı sağlayan, meslek öğrenen çırakların da imzası olacak.
MİSYON : Dalaman Mesleki Eğitim Merkezi olarak mesleki anlamada donanmış alanında yeterlilik kazanmış ,insan ilişkileri kuvvetli çırak, kalfa, ustalar yetiştirmek, sektörlerinde lider olmalarını sağlamak ve böylece ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlayan kalifiye elemanalar yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00 - 17.30
Isınma : Klima
Servis : Minibüs
Ulaşım : Toplu Taşıma Aracı
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle Uzaklık 93 km İlçeye Uzaklık 1 km
Kontenjan Bilgileri : Kurumumuzda 142 meslek dalında eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir. Bu alanlarda uygun şartları taşıyan herkes yıl boyunca kayıt yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Kurumumuza sınavla giriş yapılmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Kurumumuza sınavla giriş yapılmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Kurumumuza sınavla giriş yapılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler : 0
Bilimsel Etkinlikler : 0
Proje Çalışmaları : 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 1 / Avrupa'da Staj Turizm'de Kalkınma Projesi ( Bu kapsamda Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri dallarında 6'şar öğrenci Romanya ve Almanya hareketliliği yapmaktadır)